Basis Workshop Broderie d’Art

Broderie d’Art. Daar waar liefde en passie voor borduren elkaar ontmoeten.

In een ontspannen en plezierige setting leer je de eerste beginselen van het Haute Couture Borduren.

Je gaat experimenteren met de Lunéville naald waarmee je kralen, pailletten en tubes gaat verwerken.

 

 

Tijdens de workshop ontvang je allerlei tips en trics, waaronder het zelf maken van fantasie pailletten.

Aan het einde van de workshop ben je al in staat je eigen exclusieve en creatieve creaties te borduren.

Wanneer jij wilt leren op een ambachtelijke en duurzame wijze jouw kleding of accessoire te verrijken met eigen ontworpen creaties, dan is deze workshop echt iets voor jou.

  • Zaterdag 4 april 2020
  • Zondag 31 mei 2020

Locatie: Lanaken
Aanvang: 9.30 uur; einde 16.30 uur

Prijs € 160,- per persoon inclusief materialen en lunch.
Tijdens de workshop maak je gebruik van de atelier-basisset; het borduurraam, de Lunéville (haak) naald en de klosjeshouder. Informeer naar de mogelijkheden om deze set aan te kopen.

Voor deze workshop kom ik ook op locatie. Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of neem telefonisch contact op via onderstaand telefoonnummer. 

Heb je nog een vraag of wil je je graag aanmelden, neem dan contact met mij op via de contact-pagina. Of bel mij op onderstaand telefoonnummer.

 

Anne “Ik ben blij dat ik het geleerd heb. Het stond al jaren op mijn wensenlijst. Mariëtte stelt je op het gemak als het even niet goed lukt. Ook de ontvangst was fijn.”

Mariet “De manier waarop Mariëtte les geeft is heel zacht, rustig en geduldig. Ik had een heel fijn en geborgen gevoel. De uitleg was praktisch. Het was een interessante ervaring.”

Inge “Van te voren vroeg ik mij af of het wel iets voor mij zou zijn. Of ik het wel zou kunnen. Wat ik heel fijn vond was dat de groep niet te groot is. Voor mij was het intens, leerrijk en plezierig. Ik heb op een ontspannen manier iets bijgeleerd. Er is weer een nieuwe wereld voor mij open gegaan. ”

Sandra “Wat een gezellige en leerzame dag. Mariëtte legt alles goed en duidelijk uit. Ik moet wel nog wat oefenen om tot een mooi resultaat te komen. Maar dat hoort er bij. Dank je wel voor deze mooie dag.”

Jana “Ik vroeg mij af of er tijd genoeg was om het te leren. Maar het is snel te leren. En we kregen een uitgebreide uitleg over de steken.”

Sabrina “Van te voren vroeg ik mij af of ik het zou kunnen. Het was een leuke ervaring en ik beveel het iedereen aan die interesse heeft in mode en handwerk.”